Fizetési feltételek
 
Fizetési feltételek: A Jelentkezési lap és az Utazási feltételek megérkezése után az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a, az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. 
 
Eurós árú utazások foglalása esetén lehetőség van euróban történő kiegyenlítésre
- számlánkra átutalással
vagy Forintban is lehet fizetni, ebben az esetben az Erste Bank aktuális napi valutaeladási árfolyamán számoljuk át az eurót.
Előleg fizetése esetén az elszámolás alapja az euró fizetés forintban az ERSTE Bank valuta napi eladási árfolyamán, hátralék összege pedig az adott időpont valuta eladási árfolyamán.
 
A Jelentkezési lapon a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos részletezést talál. Az utazási részvételi díjat fizetheti:
- személyesen készpénzben irodánkban, 
- átutalhatja bankszámlánkra, 
- illetve ERSTE Bank fiókjaiban közvetlenül befizetheti a számlánkra,
- egyes utazásszervezők útjait fizetheti bankkártyával is – részletekről érdeklődjön kollégánknál.
 
A részvételi díj megérkezése után készítjük el a foglalást, vagy ha még van lehetőségünk akkor az opcióban (kötelezettség mentesen elrakott utazás) lévő foglalást véglegesítjük, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan rendezni tudja a részvételi díjat, a Jelentkezési lap elkészítésétől a véglegesítésig nagyon kevés időre van szükségünk.